Wednesday, March 15, 2017

Terapi Balm Auroma Scents Murah

Assalamualaikum

Yes..bulan depan harga Young Living akan naik. Walaupun hanya 5% tapi memang akan effect sikit pada harga Terapi Balm Auroma Scents. Sebab setiap jenis balm, bukan gunakan 1 Essential Oil tapi lebih dari 4 jenis.

Kenapa aku tak guna je essential oil yang boleh beli secara lambak dari kilang-kilang atau supplier? Sebab hanya Essential oil Young Living yang 100% natural dan selamat (sehingga boleh ditelan). 100% natural tanpa ditambah bahan-bahan terlarang atau chemical untuk kekalkan bau serta ketahanan essential oil tersebut.
Aku suka essential oil Young Living sebab aku sendiri pengguna dan dapat 100% kebaikan dari essential oil itu sendiri . Eh dah meh cerita pasal harga Terapi Balm Auroma Scents.
Bulan ni sampai hujung bulan, aku nak kasi offer untuk korang yang memang nak beli atau nak repeat beli balm Auroma Scents.



TRAVEL PACK (5 in 1 set)
- Bedtime Rub
- Vapour Rub
- Skin Soothe Rub
- Itch No More Rub
- Happy Tummy Rub

Hanya Rm80 untuk 2 set (normal rm45/1 set) 
FREE POSTAGE



Single Terapi Balm (30g)
Hanya Rm75 untuk 3 (normal Rm28/satu)
FREE POSTAGE


InsyaAllah korang mungkin akan dapat sample 1 balm saiz kecik dengan setiap pembelian promo terapi balm Auroma Scents 

Terapi Balm Auroma Scents

Bedtime Rub
●Bau yang menenangkan
●Bantu memberi tidur yang lebih lena
●Bantu mengurangkan stress
●Bantu menenangkan anak tantrum
●Melegakan sengal-sengal bahu @ migrain akibat stress

Vapour Rub
●Melegakan pernafasan akibat asma/hidung tersumbat/batuk
●Melegakan simptom-simptom asthma, batuk,selsema,sinus & hidung tersumbat
●Sesuai digunakan pada bayi sebagai rub selepas mandi.
●Mengurangkan suhu demam

Happy Tummy
●Melegakan kembung perut,sebu perut dan sembelit/cirit birit.
●Pengganti minyak telon yang tak panas sesuai untuk bayi baru lahir.

Itch No More
●Mengurangkan bengkak dan kegatalan akibat gigitan nyamuk.
●Insects Repellent - sapu pada anggota badan untuk elak dari gigitan nyamuk/serangga

Skin Soothe
●Melegakan kegatalan kulit seperti ekzema, PSO, ruam-ruam dan sebagainya.
Melembabkan kulit kering akibat ekzema
●Mengecutkan Jerawat


New

Ouch!PMS

●Melegakan simptop-simptom "datang bulan" yang selalu menjadi masalah kaum wanita seperti senggugut,sebu perut,lenguh belakang badan,migrain,cirit birit dan mood swing.

Muscle Relaxant
●Membantu melegakan sakit otot,lutut,joint dan lenguh tapak kaki. Sesuai digunakan sebelum / selepas kerja berat dan senaman.

Bodyguard
●Kerap demam? Sapukan Bodyguard rub pada tapak kaki setiap hari selepas mandi & sebelum tidur.
Bodyguard rub ialah Immune Booster yang bantu badan kuat dan terhindar dari penyakit seperti Demam,selsema,Influenza dan sebagainya.


AUROMA SCENTS 
011 1018 1916
 auroma_scents_hq

#auromascentshomemadebalm
Post a Comment