Monday, January 9, 2017

Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan

Assalamualaikum
Buat ape tu?? Aku mengantuk gila hari ni. Dua hari kat kampung aku pergi bantai tidur pukul 3-4 pagi bukan buat ape pon berborak dengan adik-adik aku. Si kekris pulak memang perangai dia kalau balik kampung akan join sama lepak sampai 3-4 pagi. Aku happy tau, sebab bukan senang aku nak lepak dengan adik-adik aku brborak walaupun kami 3 beradik je.. 

Aku banyak entri nak share, semua masuk draft..otak tepu hari ni, so aku nak join GA lagi.. nak blogwalking jelah hari ni boleh?

Hari tu join GA Korea, hari ni India pulak..hehehehhe aku suka kuch kuch hota hai 😍


Macam biasa Klik Banner orite!

Good Luck semua yang join

Post a Comment