Wednesday, May 24, 2017

Travel Pack & Promo Auroma Scents

Assalamualaikum kesayangan

Aku kurang sihat lagi hari ni. Maybe straight 2 minggu aku kebizian settlekan mini gift Hari ibu & Hari Guru. Alhamdullilah Rezeki Allah yang tak pernah putus. Hari ni pulak si suami pulak tak sihat..sok sek sok sek dari pagi so aku suruh je dia MC duduk depan mata aku so that aku boleh "minyak" kan dia sampai sihat..hahhaha.

Aku nak announce hari ni yang TRAVEL PACK (5 in 1) balms dah back on track! Tapi untuk bulan ni (mei)- June 2017 je. Kasi peluang untuk korang yang nak mencuba-cuba balm Auroma Scents & mudahkan korang yang nak travel sepanjang bulan Ramadhan & Raya. So far semenjak aku start jual Travel Pack ni memang dapat permintaan tinggi then dari Travel Pack ni lah customer aku upgrade ke saiz personal 30g. Korang boleh klik link untuk baca testimoni balm Auroma Scents ok :) https://www.instagram.com/explore/tags/testimonibalmauromascents/



Dalam Travel Pack ade 5 jenis balm (most wanted)

1 . Bedtime  

●Bau yang menenangkan
●Bantu memberi tidur yang lebih lena
●Bantu mengurangkan stress
●Bantu menenangkan anak tantrum
●Melegakan sengal-sengal bahu @ migrain akibat stress

2. Vapour 

●Melegakan pernafasan akibat asma/hidung tersumbat/batuk
●Melegakan simptom-simptom asthma, batuk,selsema,sinus & hidung tersumbat
●Sesuai digunakan pada bayi sebagai rub selepas mandi.
●Mengurangkan suhu demam
.
3. Happy Tummy
●Melegakan kembung perut,sebu perut dan sembelit/cirit birit.
●Pengganti minyak telon yang tak panas sesuai untuk bayi baru lahir.
.
4. Itch No More
●Mengurangkan bengkak dan kegatalan akibat gigitan nyamuk.
●Insects Repellent - sapu pada anggota badan untuk elak dari gigitan nyamuk/serangga
.
5. Skin Soothe
●Melegakan kegatalan kulit seperti ekzema, PSO, ruam-ruam dan sebagainya.
●Melembabkan kulit kering akibat ekzema
●Mengecutkan Jerawat
.
Untuk Travel Pack ni hanya RM55.00 (untuk satu) dan dengan setiap pembelian 2 set, korang akan dapat FREE 1 10g LULLABIES BABY BALM 


👼Lullabies Baby Balm👼 *new* 
Diblend khas utk baby newborn,kanak-kanak,preggy mommies & nursing mommies 
👍Membantu bayi lebih tenang-tidur lebih nyenyak 
👍Mengurangkan ragam si kecil 
👍Membantu melegakan kembung perut & sembelit bayi 
👍Sesuai utk bayi yang nak tumbuh gigi(kurangkan sakit gusi-sapu dekat area luar gusi*pipi) 
👍Mengurangkan kesan strechmark si ibu dan membantu melegakan tekanan/letih semasa hamil 
👍Sapukan di sekeliling breast sebelum menyusu untuk bantu ibu & anak lebih calm.


Ok jap, bulan ni sampai June bulan depan if bukan je korang boleh beli Travel Pack, tapi korang boleh grab promosi personal saiz (30g) Beli 5 balm percuma 1 Lullabies Baby balm (worth rm32)

Kalau korang nak beli Lullabies Baby Balm je, bolehhh.. Bulan ni je harga promo Baby balm ni RM25 sahaja. (normal Rm32)

Super jimat, super save! Aku siap kasi Free Postage untuk Semenanjung & Hanya RM5 untuk Sabah Sarawak.

Lain-lain Balm Auroma Scents

☆Ouch!PMS☆
Melegakan simptop-simptom "datang bulan" yang selalu menjadi masalah kaum wanita seperti senggugut,sebu perut,lenguh belakang badan,migrain,cirit birit dan mood swing.
.
☆Muscle Relaxant☆
Membantu melegakan sakit otot,lutut,joint dan lenguh tapak kaki. Sesuai digunakan sebelum / selepas kerja berat dan excersice
.
☆Tension Tamer☆
Memberi ketenangan dan menstabilkan mood dan mengurangkan anxiety .
.
Bodyguard
Kerap demam? Sapukan Bodyguard rub pada tapak kaki setiap hari selepas mandi & sebelum tidur.
Bodyguard rub ialah Immune Booster yang bantu badan kuat dan terhindar dari penyakit seperti Demam,selsema,Influenza dan sebagainya.


Ig : @auroma_scents_hq
FB : auromascentshq
Email : auromascentshq@gmail.com
Blog : namaakufazahirah.blogspot.my
Whatsapp : 011 1018 1916
.

Post a Comment