Friday, March 3, 2017

Contact Number baru

Assalamualaikum
Hi korang! Lama sangat ni aku tak jenguk blog. Bersarang sudah. Aku sibuk yang amat. Aku rasa nak taip entry tu rasa berpinar mata. Masa untuk diri sendiri pon aku tak ade. Sibuk sangat kan? Alhamdullilah, sibuk pun rezeki jugak kan?

Ok aku nak update satu benda. Start sekarang, aku no longer guna no hp 0123841916 tapi aku dah tukar no ke 011 1018 1916 atas sebab-sebab tertentu.

Jadi untuk customer yang lama atau yang baru yang nak repeat beli atau baru nak cuba balm Auroma Scents atau produk dari Young Living boleh Whatsapp aku dekat no  011 1018 1916 okey!

Lagi satu aku nak update, bulan April (bulan depan) harga essential oil dijangka naik mendadak. Bukan korang je effect, aku pon effect gak sebab balm aku terpaksa naik harga huhuhu. Ade desas desus yang cakap disebabkan matawang kita yang jatuh teruk.. entah laaa.. tapi yang pasti, segala minyak naik harga kan? huhuhu

Jadi bulan ni aku buat promosi BUY 3 @ RM75 (normal RM28 each) korang jimat RM9 untuk 3 balm ni. 

Sebab aku jarang nak update blog mintak jasa baik korang jenguk Instagram aku untuk info yang lebih update okey :)

011 1018 1916
011 1018 1916
011 1018 1916
011 1018 1916


Post a Comment